destination wedding

Marzia photography

Ett stort grattis till er!

Att boka en bröllopsfotograf från Sverige som åker iväg med er för att föreviga ert bröllop är nog ett smart val - eller åtminstone ett praktiskt sådant.

Vi talar samma språk, betalningen sker precis som vilken annan räkning som helst och ni slipper försöka er på att kommunicera på ett språk ni förmodligen inte kan tala. Dessutom åker bilderna tillbaka med hem till Sverige igen.

BOKA NU

vilket äventyr ni har framför er! INte nog med att ni ska gifta er

Ni har valt att göra det utomlands!

ANA & MIKAEL
- LONDON CITY
ENGLAND

Utvalda kärlekshistorier

LINA & VIKTOR
- VILLA BUONVISI,
TOSCANA, ITALIEN 

LENA & AFTAB
- COMPTON VERNEY
BIRMINGHAM, ENGLAND 

01

BOKA

Ni börjar med att skicka in er bokningsförfråga till mig. Om jag finns tillgänglig på ert datum så går vidare genom att antingen ses över en fika/skypemöte eller helt enkelt gå direkt till en bokning. När jag sedan skickat avtalet till er och bokningsavgiften på 50 % är inbetald har ni officiellt säkrat ert datum hos mig.

02

PLANERA

Alla brudpar förtjänar att få en magisk bröllopsdag och en helt fantastisk fotografisk upplevelse. För att detta ska bli verklighet behöver jag lära känna er lite bättre innan den stora dagen, och träffas gärna över en fika eller ett telefon-/skypesamtal. På så vis kan jag skaffa mig en bättre bild över era önskemål innan vi går vidare i planeringen. När bröllopsdagen äntligen är här, kommer vi att känna oss trygga i varandras sällskap och därmed ha skapat de bästa förutsätt- ningarna för en avslappnad och naturlig fotografering.

03

SKAPA

Bröllopsbilder i all ära, men en fotografering är så mycket mer än så. Förutom magiska bilder, förtjänar ni också att få en fantastisk upplevelse. För det är just det er bröllopsdag är, en upplevelse från början till slut. Därför är mitt mål som bröllopsfotograf inte bara att föreviga era ovärderliga stunder, utan även att ge er en upplevelse ni kan se tillbaka på och glädjas åt.

Er upplevelse

JAG ÄR REDO ATT BOKA

DET ÄR NÅGOT MAGISKT MED ETT BRÖLLOP UTOMLANDS. BARA NI OCH ERA ALLRA NÄRMASTE, TILLSAMMANS.
SOL, GOD MAT OCH VARMA SOMMARKVÄLLAR
- KAN DET BLI BÄTTRE?

Er investering

DESTINATION
WEDDING

BRÖLLOPSMÖTE
Det ingår ett planeringsmöte eller ett skypemöte där vi tillsammans går igenom alla era önskemål. Jag vill veta allt om ert bröllop och lära känna er bättre.

PROVFOTOGRAFERING
Sker i Stockholmsområdet innan bröllopet.

HELDAG 12 timmar
Jag fotograferar er dag upp till 12 h

Ca 600 BILDER
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er på ett vackert USB-minne i både färg och svartvitt

FINE ART PRINTS & ALBUM
2 st exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper, 40x50cm
album i linneomslag i storlek 30x30 cm med 30 uppslag 

35.000 + eventuell rese+boendekostnad 

Skicka in en förfrågan eller maila mig på info@marziaphotography.com för att få ett personligt prisförslag om det gäller fler timmar/dagar


Min bucketlist

Det finns ett par ställen jag länge drömt om att fota på. Kanske är det platsen ni valt att gifta er på? Vilken tur, för då står jag för mina egna rese+boendekostnader - och det ENDA ni betalar för är bröllopspaketet.

DESTINATION WEDDINGS

Italien       Island             Malta

Irland       Frankrike      Spanien

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.


SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN