villa buonvisi, toscana - italien

rustikt bröllop
lina & viktor

Hörrni... jag har varit och fotat ett bröllop i Toscana. TOSCANA. I Italien. OMG!

Vi tar det från början. Min vän och kollega hade bokat ett bröllop i Italien där Lina och Viktor från Sverige skulle gifta sig och undrade om jag ville haka på som second shooter. Eh, ja?! Sagt och gjort så hoppade vi på ett plan i slutet på augusti och flög till Pisa.

Bröllopet skulle hållas på Villa Buonvisi på en torsdag, men vi bjöds över redan på onsdagen för att vara med på brudparets pizzakväll ute på trädgården. Fem sorters stenugnsbakade pizzor med allt från tryffel till efterrättspizza á la Nutella och bär samtidigt som det spelades livemusik. Någon gång där i mitten av middagen packade bandet undan och istället körde man Spotify och självklart spelades min absoluta favoritlåt från denna sommar, Senorita. Om jag fick feeling där och då medan jag tuggade i mig nybakad tryffelpizza? JA! Jag fick nypa mig i armen - jag är i Italien för att fota bröllop!!!!

Dagen D. Vi begav oss från vårt hotell till Villa Buonvisi strax efter lunch. En kort sträcka på en väg utan trottoarer, men sak samma. Italien. I 30+ grader. Sak samma, vi är i Italien.

Hela dagen var en dröm. En helt jäkla underbar dröm! Lina, Viktor, Villa Buonvisi, den Toscanska landsbygden, värmen... ja allt. Förberedelser uppe på villan, vigselceremoni utomhus vid muren, bröllopsmiddag ute på trädgården med dans under stjärnorna långt in på småtimmarna. Och nämnde jag att det fanns en glassvagn till dessert?

Sedan fick vi i och för sig vakna kl 03.45 för att åka till flygplatsen några timmar efter bröllopet, men det var det värt. 

Klicka HÄR för att se ytterligare ett bröllop på Villa Buonvisi.