Familjefotografering

stockholm

En ny familjemedlem innebär en väldigt 

Tiden har aldrig gått så här fort. Eller hur?

Som mamma till en äventyrlig fyraåring och ett spädbarn vet jag precis hur dagarna flyger förbi. Alla vardagssysslor och alla måsten. Allt som ska göras får prioritet över allt man egentligen önskar att man kunde göra.

Tiden går, och plötsligt är de inte sådär små längre.

Låt mig få stanna tiden åt er. För en liten liten stund. Så att ni kan få minnas precis hur liten ert lilla mirakel en gång i tiden var.

En lifestyle-fotografering hos Marzia Photography innebär att jag kommer till ert hem och fotar er i er naturliga miljö. Det blir inga uppställda poser, utan ni får mysa precis så som ni gör, bära, byta blöja eller leka med er lilla bebis - och jag finns där för att dokumentera denna speciella tid i ert liv.

En familjefotografering är något jag främst erbjuder mina tidigare gravidkunder - så om ni fått länken till denna sida så är chansen stor att träffats innan.

Om inte - varmt välkommen!BOKA NU

låt mig få stanna tiden åt er, bara en liten stund. Så att ni kan minnas den här tiden med er nyaste familjemedlem

speciell tid för er

 
VANESSA & VALERIE

Portfolio


YUSUF


ESTHER & ELIAS

01

BOKA

Ni börjar med att skicka in er bokningsförfråga till mig. Vi bestämmer datum tillsammans och jag kommer därefter att maila en bokningsfaktura till er  som ska vara inbetald inom 10 dagar. Resterande belopp ska vara inbetald senast 2 dagar innan fotograferingen.

02

PLANERA

Om ni behöver kläd- eller andra planeringstips hjälper jag gärna till. Mitt allra största tips är att välja en tid på dygnet när när ni vet att ert barn kommer att vara mätt och utvilat. Det ger de bästa förutsättningarna för en glad bebis som orkar med fotografering. Tänk även på att fotograferingen också anpassas till barnet och inte tvärtom.
Planerar ni flera ombyten är det bra att ha alltid klart och framplockat inför fotograferingen. Ha gärna ett par favoritleksaker redo.

03

SKAPA

Nu är det äntligen dags för er fotografering - och familjemys DELUXE! Oroa och stressa er inte om barnet skulle bli ledset under fotograferingen. Vi tar så många pauser som det krävs för att lillen ska känna sig så trygg och glad som möjligt. Ni kommer inom kort att ha helt fantastiska familjebilder att njuta av. För vet ni vad? Tiden går så snabbt, och därför är jag enormt glad att ni valt att stanna upp och föreviga denna speciella tid. 

Er upplevelse

JAG ÄR REDO ATT BOKA

"Alltså... jag finner inga ord Marzia. Det sprutar glädjetårar här. Jag är helt mållös och har aldrig sett så fina bilder. Tänk att jag får ha dessa hela livet och minnas oss som "småbarnsfamilj" för alltid. Mina bebisar, mina underbara man, våran familj. Jag är så lycklig. Att säga "tack" räcker verkligen inte. Du är bäst och skapar magi. TACK"

"JAG FINNER INGA ORD. DET SPRUTAR GLÄDJETÅRAR HÄR OCH JAG ÄR HELT MÅLLÖS"

Love notes from
previous clients

Alexandra & Christopher med familj

"Vi ser verkligen fram emot att få bilderna, vi tänkte ha en vägg full av dina fina bilder på barnen. Du är helt otrolig på att fånga värmen i familjen"

"DU ÄR HELT OTROLIG PÅ ATT FÅNGA VÄRMEN I FAMILJEN"

Love notes from
previous clients

Anna & Jonas med familj

"Jag såg att jag fått bilderna. Jag säger bara: Wow! Så många såå vackra bilder på Yusuf och oss! Älskar precis allihopa! Stort tack! Verkligen helt fantastiska bilder!"

"ÄLSKAR PRECIS ALLIHOPA! VERKLIGEN HELT FANTASTISKA BILDER!"

Love notes from
previous clients

Sara & Ruben med familj

Er investering - paket & priser

FAMILJEFOTOGRAFERING

45 minuter fotografering inomhus/utomhus

Lån av en klänning (valfritt)

20 digitala bilder att välja från webgalleri

Högupplösta och redigerade bilder som levereras till er på ett vackert USB-minne 

Fine art print
1 st exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper, 30x40 cm 

5 500:-


MÖJLIGHET ATT KÖPA TILL:

Fotoalbum med lyxigt linneomslag med 20 uppslag i 
storlek 30x30 cm 

3500:-


PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.


BOKA NU

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta lite mer

SKICKA

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN