Marzia Sarwar är mitt namn (men kallas för Marre), bor i Stockholm, är nyss fyllda 32 år och känner mig visare än någonsin! 

Min make och jag är det där paret som älskar att göra precis allting tillsammans. Detta inkluderar även att jobba ihop vilket vi gjort i många år (dock inte just nu)

I november 2016 blev vi föräldrar till världens underbaraste lilla kille som insisterar på att växa upp alldeles, alldeles för fort. Han är idag min absoluta BFF, trots att våra intressen är väldigt olika, han gillar bilar och insekter och jag gillar inte bilar och insekter - men kärleken övervinner allt.

NÅGRA AV MINA FAVORITSAKER:
FAMILJEN, VÄNNER (DE RIKTIGA + SERIEN), SUPERHJÄLTEFILMER, SUSHI, HARRY POTTER, BÖCKER OCH RESOR

Marvelfantast som sitter kvar till efter eftertexterna för att se den där 20-sekundersscenen om nästa film. Transformers, DC och alla andra superhjältefilmer är något jag gärna slösar min tid med.

Sushi och pokébowls kan jag äta vareviga dag utan att tröttna.

Jag kan praktiskt taget samtliga repliker på Vänner, japp sett om den så många gånger att jag nästan skäms.

Jag älskar fotboll och är ett stort Juventusfan. För några år sedan arbetade jag som fotbollsreporter för både Allsvenskan och landslaget. Japp, världens näst coolaste jobb!

Bakom kameran

till bloggen

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig så fort jag kan.


LET'S CREATE MAGIC

KONTAKT

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hottar ni förutom nyttiga tips och råd även en massa fin inspiration :)

TA MIG TILL BLOGGEN