Marzia Sarwar är mitt namn (men kallas för Marre), bor i Stockholm, är nyss fyllda 31 år och känner mig visare än någonsin! 

Min make och jag är det där paret som älskar att göra precis allting tillsammans. Detta inkluderar även att jobba ihop vilket vi gjort i många år (dock inte just nu), men hoppas i framtiden att bilda ett så kallat "husband & wife photography team". I november 2016 blev vi föräldrar till världens underbaraste lilla kille som insisterar på att växa upp alldeles, alldeles för fort. 

HEEEJ!
DET ÄR JAG SOM ÄR MARZIA

Jag tror stenhårt på att omfamna och fånga dagen precis så som den är - vinden i håret, de små viskningarna, gapskratten, långa kramarna och diskreta tårar som faller.

Med en förkärlek för det naturliga så är mitt ultimata mål som fotograf är att fånga just DIG - precis så som du är. Allt för att du ska minnas precis hur du kände i det ögonblicket bilden togs.

Jag vill vara mer än en fotograf på er stora dag så vad sägs om att ses och ta en fika?

BLOGG

Min mini-me är min BFF.

Jag ÄLSKAR att resa (2015 var mitt absolut största resår med inte mindre än 8 olika resor)

Jag skulle kunna leva på sushi resten av livet. Hur kan det vara så GOTT?!

Marvelfantast som sitter kvar till efter eftertexterna för att se den där 20-sekundersscenen om nästa film. Transformers, DC och alla andra superhjältefilmer är något jag gärna slösar min tid med.

Jag kan praktiskt taget samtliga repliker på Vänner, japp sett om den så många gånger att jag nästan skäms.

Jag är ett stort Harry Potter-fan (ville så gärna vara Hermione så jag kunde vara BFF med Harry)

Jag älskar fotboll och är ett stort Juventusfan. För några år sedan arbetade jag som fotbollsreporter för både Allsvenskan och landslaget. Japp, världens näst coolaste jobb!

OM MIG