Hej där!

Marzia heter jag

Jag är en gravid- och bröllopsfotograf från Stockholm och det mest naturliga tredjehjul ni kan tänka er!
Vare sig ni är superspralliga eller kolugna så kommer jag att guida er genom er fotografering. Det blir inga stela poser, utan en rolig och minnesvärd upplevelse ni sent kommer att glömma.

OM MIG

KONTAKT

Jag och min andre hälft har varit tillsammans i över 10 år - och gifta i snart 8 år. Vi hejar på rivaliserande fotbollslag (jag Juventus, han Inter), men kärleken har hittills övervunnit ca 20-nånting matcher. Tillsammans har vi vår lilla Elyaz som är hela 4 år. Och ja, han är döpt efter en av Zinedine Zidanes söner. Tur att vi båda gillar fotboll då ;)

Familjen, vänner (de riktiga + serien) och superhjältefilmer. Jag är Marvelfantasten som sitter kvar till efter eftertexterna för att se den där 20-sekundersscenen om nästa film. För mig är Harry Potter det bästa som finns i bokväg och sushi något jag gärna äter varje dag om jag får. Jag älskar fotboll och är ett stort Juventusfan. För några år sedan jobbade jag som fotbollsreporter för både Allsvenskan och landslaget. Japp, världens näst coolaste jobb!

Några av mina favoritsaker

SUSHI, HP & SUPERHJÄLTEFILMER

10 ÅR MED MAKEN & MINI BFF

Senaste nytt

på bloggen

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.


Let's create magic!

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN