Marzia Sarwar heter jag (men kallas för Marre) och bor i Stockholm. Jag älskar katter, men efter att ha haft fåglar så känns det nästan "fel". Should I?

Min make och jag är det där paret som älskar att göra precis allting tillsammans. Detta inkluderar även att jobba ihop vilket vi gjort i många år (dock inte just nu). Dessutom firar vi hela 10 år ihop 2020, wihoooo!!!

I november 2016 blev vi föräldrar till världens underbaraste lilla kille som insisterar på att växa upp alldeles, alldeles för fort. Han är idag min absoluta BFF, trots att våra intressen är väldigt olika, han gillar bilar och insekter och jag gillar inte bilar och insekter - men kärleken övervinner allt.

NÅGRA AV MINA FAVORITSAKER:
FAMILJEN, VÄNNER (DE RIKTIGA + SERIEN), SUPERHJÄLTEFILMER, SUSHI, HARRY POTTER, BÖCKER OCH RESOR

Jag är Marvelfantasten som sitter kvar till efter eftertexterna för att se den där 20-sekundersscenen om nästa film

Harry Potter är det bästa som finns i bokväg och jag läser serien så ofta jag bara kan!

Sushi och pokébowls kan jag äta vareviga dag utan att tröttna.

Jag kan alla repliker ur Vänner och älskar även BBC's Sherlock VÄLDIGT mycket. Den är SÅ bra!

Jag älskar fotboll och är ett stort Juventusfan. För några år sedan jobbade jag som fotbollsreporter för både Allsvenskan och landslaget. Japp, världens näst coolaste jobb!

Bakom kameran

till bloggen

Jag och min andre hälft har varit tillsammans i över 10 år - och gifta SJU av de åren. Vi hejar på rivaliserande fotbollslag (jag Juventus, han Inter), men kärleken har hittills övervunnit ca 20-nånting matcher.
Tillsammans har vi vår lilla Elyaz som är hela 3 år. Yes, han är döpt efter en av Zinedine Zidanes söner. Tur att vi båda gillar fotboll då ;)

Min filosofi

BOKA NU

ER kärlek.
DET handlar om er och er kärlek för varandra. det blir inga Uppställda poser där jag justerar precis allt hos er, nope! Jag fångar ögonblick och moment, så som de sker.

Som bröllopsfotograf tror jag stenhårt på att omfamna och fånga dagen precis så som den blir - vinden i håret, de små viskningarna, gapskratten, långa kramar och diskreta tårar som faller.

Med en förkärlek för det naturliga så är mitt ultimata mål som bröllopsfotograf är att fånga just ER - precis så som ni är. Allt för att ni ska minnas precis hur ni kände i det ögonblicket bilden togs.

Mitt arbetssätt går därför ut på att fånga ögonblick så som de sker, utan att försöka tvinga fram något. Era minnen är viktiga och just därför finns jag där för att fånga momenten - så som när din mamma fäller en tår under vigseln, eller dina brudtärnors reaktioner när de får se dig i din brudklänning för första gången.

Jag kommer att finnas med på vägen som både stöd och en hjälpande hand. Hjälpa till i planeringen och komma med goda tips och råd.

Jag vill vara mer än en bröllopsfotograf på er stora dag, jag vill lära känna er och höra allt om era visioner och förhoppningar - så vad sägs om att ses på en fika?

är ni redo att ta steget? 

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.


Let's create magic!

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

TA MIG TILL BLOGGEN