Hej där!

Marzia heter jag

Jag är en bröllopsfotograf från Stockholm och det mest naturliga tredjehjul ni kan tänka er.
Mitt inre lugn, känsla av trygghet och förmåga att fånga naturliga ögonblick är några av mina största egenskaper som fotograf och det är något mina brudpar värdesätter mest hos mig.

Tårarna som rinner nerför kinden, de långa kramarna, de längtande blickarna - räkna med att jag finns redo att fånga alla de viktiga ögonblicken som ÄR er bröllopsdag.
Låt oss vara ärliga. Bröllopsplaneringen kan stundtals vara stressig, men min främsta uppgift är att få er bröllopsdag att kännas avslappnad och stressfri - så att ni får bilderna ni kommer att älska för alltid.

Att fånga känslan på bild är min superkraft

NI VÄLJER Känsla över perfektion? Ni Drömmer ni om en rolig och framförallt avslappnad bröllopsdag för er och era gäster?

- Då har ni hittat rätt!

Varför välja mig?

Förutom fantastiska bilder på er två och en noggrann dokumentering av er bröllopsdag så är jag en jäkel på att fånga de ögonblicken som ni ser och upplever - och ännu bättre på att fånga de ögonblicken som sker runtomkring er. 

Min stil?

Min stil kan klassas som varm, naturlig och romantisk med en touch av editorial för det brudparet som önskar att lägga lite extra krut på att skapa något lite mer "extra".

Jag och min andre hälft har varit tillsammans i 13 år - och gifta i tio. Vi hejar på rivaliserande fotbollslag (jag Juventus, han Inter), men kärleken har hittills övervunnit ca 30-nånting matcher. Tillsammans har vi vår Elyaz som är 7 år (och ja, han är döpt efter en av Zinedine Zidanes söner) och även lillasyster Leah som föddes februari 2021.

Familjen, vänner (de riktiga + serien) och superhjältefilmer. Jag är Marvelfantasten som sitter kvar till efter eftertexterna för att se den där 20-sekundersscenen om nästa film. För mig är Harry Potter det bästa som finns i bokväg och sushi något jag gärna äter varje dag om jag får. Jag älskar fotboll och är ett stort Juventusfan. För några år sedan jobbade jag som fotbollsreporter för både Allsvenskan och landslaget. Japp, världens näst coolaste jobb!

Några av mina favoritsaker

SUSHI, HP & SUPERHJÄLTEFILMER

10 ÅR MED MAKEN & MINI BFF

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Nu bokas bröllop 2023 & 2024! Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom 24 timmar.


SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

Börja ert bröllopSäventyr här!

Vi är intresserade av följande bröllopspaket

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN