klassiskt bröllop
rosersbergs slott, stockholm

louise & daniel

29 juni 2019, dagen då prinsessan Louise fick sin älskade prins Daniel på vackra Rosersbergs slott i Stockholm.

Hörrni, vart börjar jag ens berätta denna fantastiska saga?

Louise hade redan vid provfotograferingen berättat att hon skulle bära sin mormors gamla brudklänning - den som även hennes egen mor och ytterligare en kvinnlig släkting burit innan henne.

Redan då visste jag att detta skulle vara något alldeles speciellt. När Louise som fjärde kvinna klev in i den brudklänning hon skulle vigas i blev det nog känslosamt för samtliga i rummet. Slående vacker och precis lika ödmjuk. Och nej, det kändes verkligen inte rätt när hon i brudklänning höll upp dörren för mig efter vi hade haft hennes och Daniels first look, vilket jag även påpekade för henne. "Bara vanlig hyfs", svarade hon med ett leende.

Den berg-och-dalbana av känslor jag kände denna varma junikväll var något utöver det vanliga. Har jag skrattat och gråtit så här mycket förut?!
Som när Daniel mimade sluttexten till Ed Sheeran's "Perfect" som hans syster sjöng under vigseln (my God vilken talang!) medan han tittade på sin Louise;

"I don't deserve this
Darling, you look perfect - tonight"

Yes, jag höll på att dö lite och fick kämpa något så enormt för att hålla tillbaka tårarna - för detta märkte faktiskt inte Louise (vilket gjorde det hela ÄNNU mer magiskt!)

Eller som när Daniel sade "ja" lite för snabbt när vigselförrättaren frågade om han tager sin Louise (heck yes!)
Eller som när de som helt nygifta gick ut från kapellet till Bruno Mars "Marry you".
Eller som när bröllopsdansen innehöll dans moves från både Gangnam style och ett lyft från Dirty Dancing (hur coolt?!).

Kärlek, värme och skratt präglade dagen - och jag kände mig som en del av familjen redan från första minuten. Mitt leende gick från öra till öra när jag lämnade Rosersbergs slott sent den kvällen. Vilken M-A-G-I-S-K dag.