KÄRLEKSFOTOGRAFERING

STOCKHOLM

Glädje, värme och en jäkla massa

Ni kanske inte går i giftastankar riktigt ännu, men ni är ändå helt galna i varandra - så helt jäkla självklart ska ni ha fina bilder på er tillsammans.

När ni bokar en kärleksfotografering med mig så blir det inga uppställda poser. Jag älskar att locka fram kärleken mellan er, värmen, de långa blickarna och givetvis ska vi både skratta och ha superkul tillsammans.
Vi kommer att köra en blandning med olika "prompts" för att få till både lekfulla och intima bilder - och jag lovar att detta är en fotografering ni kommer att minnas riktigt länge!

BOKA NU

Ni kommer att få röra på er, pussa på varandra, se varandra djupt i ögonen tills en av er börjar skratta och självklart få kramas riktigt, riktigt länge. 

kärlek

So you've found your lobster?

01

boka

Ni skickar in er förfrågan till mig genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Jag kommer därefter att skicka en bokningsfaktura på 3000 kr som ska vara inbetald inom 10 dagar. Vi bestämmer därefter datum/plats och jag mailar över information med allt ni kan tänkas behöva inför fotograferingen (bland annat tips på miljöer och klädtips).

02

Dags för
det roliga

Ni har längtat, jag har längtat och ÄNTLIGEN är dagen här - nu ska vi ha KUL!
Just när det kommer till kärleksfotograferingen brukar jag använda mig av så kallade "prompts". Det innebär att ni kommer att få lite uppgifter av  mig (inget avancerat, so please don't worry!). 
Jag älskar att blanda det lekfulla med det intima och jag lovar att ni inte har pussats och kramats så HÄR mycket under 60 minuters tid - någonsin.

03

DEN STORA LÄNGTAN

Jaha... nu blir det att vänta på era efterlängtade bilder - i hela FEM dagar. Japp, så snabb är jag på leverera era gallerier. Ni kommer inom loppet av fem dagar att få kika på ert webgalleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder som ingår i paketet (givetvis går det att köpa till extra bilder). Bilderna skickas sedan över på ett USB i posten med lite smått och gott (I love to surprise and spoil ya!)

Och nu till det praktiska...

En mysig stund med din PARTNER/BÄSTIS/ÄLSKADE - och jag lovar att ni kommer att kramas och pussas mer än någonsin.

"Men Marzia... Jag dör!!! Vilka otroligt fina bilder, grät glädjetårar när jag såg dom!! Tack snälla för en helt underbar upplevelse och för bilder som vi kommer att njuta av resten av våra liv. Alltså jag är så lycklig. Tack, tack, tack och tack igen"

"MEN MARZIA... JAG DÖR!!! VILKA OTROLIGT FINA BILDER, GRÄT GLÄDJETÅRAR NÄR JAG SÅG DOM!!"

Love notes from previous clients

Alexandra & Christopher

"Tack snälla för en avslappnad och väldigt rolig fotografering. Nu har vi kollat på bilderna och dem är heeelt otroliga! Wow vilket ljus, vilka vinklar, ja allt! Det var synd att du inte fick sitta med oss och höra våra reaktioner allt eftersom vi bläddrade igenom dem."

"DET VAR SYND ATT DU INTE FICK SITTA MED OSS OCH HÖRA VÅRA REAKTIONER"

Love notes from
previous clients

Stina & Markus

"Vi är så tacksamma att det var just du som fotade vår dag".

"VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT DET VAR JUST DU SOM FOTADE VÅR DAG"

Love notes from previous clients

Gabriella & Pontus

Er investering - paket och pris

LOVE-SHOOT


60 minuter fotografering

20 högupplösta digitala bilder att välja från
webgalleri med ca 60 bilder

1 st fine art print i storlek 30x40 cm

5 500:-

Ovanstående + samtliga bilder från fotograferingen
= ca 80-100 högupplösta digitala bilder
 
7900:-


STANDARD

DELUXE

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom 24 timmar.


SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

är du redo att ta nästa steg?

Vi är intresserade av följande bröllopspaket

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN