KÄRLEKSFOTOGRAFERING

STOCKHOLM

Glädje, värme och en jäkla massa kärlek

Ni kanske inte går i giftastankar riktigt ännu, men ni är ändå helt galna i varandra - så helt jäkla självklart ska ni ha fina bilder på er tillsammans.

När ni bokar en kärleksfotografering med mig så blir det inga uppställda poser. Jag älskar att locka fram kärleken mellan er, värmen, de långa blickarna och givetvis ska vi både skratta och ha superkul tillsammans.
Vi kommer att köra en blandning med olika "prompts" för att få till både lekfulla och intima bilder - och jag lovar att detta är en fotografering ni kommer att minnas riktigt länge!

BOKA NU

Ni kommer att få röra på er, pussa på varandra, se varandra djupt i ögonen tills en av er börjar skratta och självklart få kramas riktigt, riktigt länge. 

So you've found your lobster

1

boka

Ni skickar in er förfrågan till mig genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Jag kommer därefter att skicka en bokningsfaktura på 3000 kr som ska vara inbetald inom 10 dagar. Vi bestämmer därefter datum/plats och jag mailar över en info-guide med allt ni kan tänkas behöva inför fotograferingen (den innehåller bland annat tips på miljöer samt klädtips).

2

Dags för
det roliga

Ni har längtat, jag har längtat och ÄNTLIGEN är dagen här - nu ska vi ha KUL!
Just när det kommer till kärleksfotograferingen brukar jag använda mig av så kallade "prompts". Det innebär att ni kommer att få lite uppgifter av  mig (inget avancerat, so please don't worry!). 
Jag älskar att blanda det lekfulla med det intima och jag lovar att ni inte har pussats och kramats så HÄR mycket under 60 minuters tid - någonsin.

3

EFTER DET
ROLIGA

Jaha... nu blir det att vänta på era efterlängtade bilder - i hela FEM dagar. Japp, så snabb är jag på leverera era gallerier. Ni kommer inom loppet av fem dagar att få kika på ert webgalleri där ni i lugn och ro kan välja ut de bilder som ingår i paketet (givetvis går det att köpa till extra bilder). Bilderna skickas sedan över på ett USB i posten med lite smått och gott (I love to surprise and spoil ya!)

Och nu till det praktiska...

En mysig stund med din PARTNER/BÄSTIS/ÄLSKADE - och jag lovar att ni kommer att kramas och pussas mer än någonsin.

"Tack snälla för en avslappnad och väldigt rolig fotografering. Nu har vi kollat på bilderna och dem är heeelt otroliga! Wow vilket ljus, vilka vinklar, ja allt! Det var synd att du inte fick sitta med oss och höra våra reaktioner allt eftersom vi bläddrade igenom dem."

"DET VAR SYND ATT DU INTE FICK SITTA MED OSS OCH HÖRA VÅRA REAKTIONER"

Love notes from
previous clients

Stina & Markus

"Imorse hämtade vi ut paketet med bilderna från dig och vi har bara en sak att säga - WOW! Vi har gått igenom bilderna flera gånger och tycker att de är fantastiska. Vi är så otroligt nöjda med bilderna från bröllopet - du är fantastiskt duktig och har verkligen fångat vår dag. 

"VI HAR BARA EN SAK ATT SÄGA
 - WOW!"

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Linda & Shahin

"Vi är så tacksamma att det var just du som fotade vår dag".

"VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT DET VAR JUST DU SOM FOTADE VÅR DAG"

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Gabriella & Pontus

Er investering - paket och pris

LOVE-SHOOT


Planeringsguide med tips och inspiration gällande
val av plats/klädsel

60 minuter fotografering

20 högupplösta digitala bilder att välja från
webgalleri med ca 80 bilder

1 st fine art print i storlek 30x40 cm

5 500:-


Ovanstående + samtliga bilder från fotograferingen
= ca 80-100 högupplösta digitala bilder
 
7900:-


STANDARD

DELUXE

BOKA NU

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan tyvärr kan ha hamnat där. Du kan också kontakta mig på info@marziaphotography.com

TACK!

JAG HÖR AV MIG INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom nyttiga tips och råd även en massa fin inspiration :)

Ta mig till bloggen