KÄRLEKSFOTOGRAFERING

STOCKHOLM

GLÄDJE, VÄRME OCH EN JÄKLA MASSA KÄRLEK

Ni kanske inte går i giftastankar riktigt ännu, men ni är ändå helt galna i varandra - så självklart ska ni ha fina bilder på er tillsammans.

När ni bokar en kärleksfotografering med mig så blir det inga uppställda poser. Jag älskar att locka fram kärleken mellan er, värmen, de långa blickarna och givetvis ska vi både skratta och ha superkul tillsammans.

BOKA NU

Ni kommer att få röra på er, pussa på varandra, se varandra djupt i ögonen tills en av er börjar skratta och självklart få kramas riktigt, riktigt länge. 

It's me and you baby

1

jag vill lära känna er

Vi får en ärlig chans att pratas vid, att verkligen få lära känna varandra innan det är dags för den stora dagen. Jag vill höra allt om hur ni träffades, om vem som tog det första steget, vad ni tycker om lite extra mycket hos varandra - och givetvis era visioner gällande bröllopet. När vi sedan ses på bröllopsdagen vill jag ge er en stor kram och ha världens bästa dag med er.

2

ni kommer att bli proffs

Att stå framför kameran kan kännas nervöst, och tro mig - ni är inte ensamma om att känna på det viset. Efter vår provfotografering kommer ni att fullkomligt längta till er bröllopsdag. Jag vill att fotograferingen ska kännas SÅ. JÄKLA. KUL!
Alla par är olika och genom att träffas och ha en provfotografering innan bröllopsdagen så vet jag precis vad ni behöver när den stora dagen är kommen.

3

tiden ni är förlovade är speciell

Tiden ni är förlovade är speciell - och passerar alldeles för fort. Låt oss därför föreviga denna tid i ert liv med bilder ni kommer att se tillbaka på med glädje. Vare sig ni väljer att fotas på en plats som är speciell för er eller vill ha min hjälp att hitta något så kommer ni att få underbara minnen - och pussas och kramas mer än någonsin ;)

Jo, därför att...

En mysig stund med din älskade - och jag lovar att ni kommer att kramas och pussas mer än någonsin.

"Tack snälla för en avslappnad och väldigt rolig fotografering. Nu har vi kollat på bilderna och dem är heeelt otroliga! Wow vilket ljus, vilka vinklar, ja allt! Det var synd att du inte fick sitta med oss och höra våra reaktioner allt eftersom vi bläddrade igenom dem."

"DET VAR SYND ATT DU INTE FICK SITTA MED OSS OCH HÖRA VÅRA REAKTIONER"

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Stina & Markcus

"Imorse hämtade vi ut paketet med bilderna från dig och vi har bara en sak att säga - WOW! Vi har gått igenom bilderna flera gånger och tycker att de är fantastiska. Vi är så otroligt nöjda med bilderna från bröllopet - du är fantastiskt duktig och har verkligen fångat vår dag. 

"VI HAR BARA EN SAK ATT SÄGA - WOW!"

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Linda & Shahin

"Vi är så tacksamma att det var just du som fotade vår dag".

"VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT DET VAR JUST DU SOM FOTADE VÅR DAG"

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Gabriella & Pontus

känner ni er exalterade? Låt oss hänga!

BOKA NU

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där.
Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

TACK!

JAG HÖR AV MIG INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom nyttiga tips och råd även en massa fin inspiration :)

Ta mig till bloggen