BACKstugan, stockholm

bohemiskt/rustikt bröllop
sepideh & filip

Sepideh och Filip... ni underbara människor! Som bröllopsfotograf i Stockholm så träffar jag på nya människor väldigt ofta och alla lämnar sina avtryck men ibland känns det som att man känt varandra i evigheter fastän det inte riktigt är så.

Jag kände mig som en del av familjen redan från minut ett då jag välkomnades in i rummet på Hotel Sign med en välkomstpåse som innehöll både bars och energidricka (TACK, you know I love a good Nocco!). En avslappnad atmosfär med mycket skratt och musik följdes upp av en first look där Filip fick stå och vakta min kameraväska i parken nedanför medan jag gick och hämtades Sepideh.

Tack vare en riktigt bra planering med körschemat hann vi med porträttfotografering i både Bergianska trädgården och Ulriksdals slott innan vi åkte till Backstugan i Solna där både vigsel och bröllopsmiddagen skulle äga rum.

Superduktiga Rental Stories hade varit där under morgonen och satt upp både brudbåge i bohemiskt stil och dekorerat hela middagslokalen så jag tappade ju hakan lite smått. Fick plocka upp den illa kvickt och beundra alla detaljer medan jag klickade på med kameran.
En intim vigselceremoni precis nedanför Backstugan följdes upp av både skratt och lyckotårar (och konfettibomber) innan vi satte oss ner för middagen. Fantastisk god mat, spontana danser, känslosamma tal och helt underbara bordsgäster och många genuina samtal gjorde att jag flera gånger stannade till och bara kände mig så extremt tacksam över att få kalla detta mitt jobb. Mitt jobb. Wow.

Sedan när jag två veckor senare sprang in på Sepideh och Filip i MOS med min lilla son och de pussar och kramar honom som om han vore deras egna brorson eller nåt... ja ni. Ni är "my people" helt enkelt och jag är SÅ glad att våra vägar korsades.