Bröllop i Stockholms stadshus

Marzia photography

Ni har valt att ha ett litet och intimt bröllop på Stockholms stadshus med era allra närmaste. Eller är det kanske bara ni två med endast två vittnen? Oavsett hur ni väljer att göra så måste ju denna speciella dag förevigas!

Ett stort grattis till er!

... är att boka in er vigselceremoni - enklast är givetvis att göra det genom Stockholms stadshus egna hemsida för vigslar. Tänk på att Stockholms stadshus ibland kan vara uppbokad flera månader i förväg - speciellt om ni funderar på att ha ert bröllop under sommarmånaderna. Därför gäller det verkligen att vara ute i god tid och prioritera att just bokningen blir klar allra först. Därefter är det hög tid att börja planera resten av dagen - och bland annat boka er bröllopsfotograf.

Jag fotar bröllop året runt på vackra Stockholms stadshus och känner till vartenda hörn och vrå. Det har lärt mig precis vilka vinklar och platser som fungerar bäst trots att det oftast är väldigt mycket folk som är i rörelse vid just stadshuset. Kika gärna på galleriet för att få en överblick på hur en porträttsession på 90 minuter kan se ut om ni väljer att boka "stadshuspaketet" med mig som er bröllopsfotograf.BOKA NU

DET NI BEHÖVER GÖRA ALLRA FÖRST FÖR ERT BRÖLLOP I STOCKHOLMS STADSHUS...

* Ha med er ID-kort
* Ha med er minst 2 vittnen. Jag har agerat vittne vid ett flertal tillfällen och ställer gärna upp om det skulle behövas :)

OBS! Stadshuspaketet kan endast bokas november-april.

Att tänka på:

Följ med "behind the scenes" vid stadshuset

En bröllopsfotografering innebär en väldigt mysig stund med din älskade. Ni kramas, pussas och njuter av varandras sällskap. Följ med bakom kulisserna på vackra Stockholms stadshus.


På 90 minuter hinner vi med...

... porträttbilder, vigseln samt gruppbilder. Då vigseln oftast tar ca 3 minuter brukar jag tipsa om att vi ses en timme innan för att ha porträttsessionen. Vi kan då i lugn och ro ta bilderna för att sedan gå upp till vigselrummet tillsammans med eventuella gäster som anslutit. När vigseln sedan är avklarad är det ett perfekt läge för er att ta grupp- eller familjebilder tillsammans med era nära och kära innan ni beger er vidare för att fira er kärlek.

Stockholms stadshus är otroligt vacker och har massvis med vackra fotoplatser. Jag brukar räkna med att porträttfotograferingen tar ca 45 minuter så att vi i lugn och ro och strosa runt på de olika platserna.

Oftast är det mycket folk i rörelse då det är ett av Stockholms mest populära turistmål, men med rätt vinklar (och platser) kommer det att se ut som ni har hela stället för er själva.

En vigselceremoni går väldigt snabbt i stadshuset - ungefär 2-3 minuter.

Det enda praktiska ni behöver tänka på är att gå in och registrera er 15 minuter innan er vigseltid börjar. Givetvis måste ni ha med er giltig legitimation samt två vittnen. Jag har agerat vittne förut och hjälper gärna till om det skulle behövas. 

Oftast ansluter familj och vänner strax innan vigselceremonin och just därför passar det bra att spara gruppbilderna till sist.

Detta passar extra bra för de som har småbarn då de ofta inte orkar vara med ända från början.

JAG ÄR REDO ATT BOKA!

1. porträtt

2. vigsel

3. familjebilder

01

BOKA

Ni börjar med att skicka in er bokningsförfråga till mig. Om jag finns tillgänglig på ert datum så går vidare och hörs via telefon/skype eller går direkt till en bokning. När jag sedan skickat avtalet till er och bokningsavgiften på 50 % är inbetald har ni officiellt säkrat ert datum hos mig.

02

PLANERA

Alla brudpar förtjänar att få en magisk bröllopsdag och en helt fantastisk fotografisk upplevelse. För att detta ska bli verklighet behöver jag lära känna er lite bättre innan den stora dagen och pratar gärna på telefon eller har ett skypesamtal. På så vis kan jag skaffa mig en bättre bild över era önskemål innan vi går vidare i planeringen. När bröllopsdagen äntligen är här, kommer vi att känna oss trygga i varandras sällskap och därmed ha skapat de bästa förutsätt- ningarna för en avslappnad och naturlig fotografering.

03

SKAPA

Bröllopsbilder i all ära, men en fotografering är så mycket mer än så. Förutom magiska bilder, förtjänar ni också att få en fantastisk upplevelse. För det är just det er bröllopsdag är, en upplevelse från början till slut. Därför är mitt mål som bröllopsfotograf inte bara att föreviga era ovärderliga stunder, utan även att ge er en upplevelse ni kan se tillbaka till, och le åt.

Er upplevelse

JAG ÄR REDO ATT BOKA

"Alltså wow! Är så himla glad att jag hittade dig! Tusen tack för det fina paketet vi hämtade ut och för alla fantastiska kort. Vi kunde inte bli mer nöjda och glada. Tusen tack för att du lyckades fånga vår dag på bild!"

"ALLTSÅ WOW! ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT JAG HITTADE DIG"

Love notes from
previous clients

Sara & Philip

Stort tack för paketet, fina bilder i en stilren USB-disk, med extra fin choklad! 
Verkligen uppskattat!

"VERKLIGEN UPPSKATTAT!"

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Juni & Siim

"Innan dig hade jag fotoskräck, men din personlighet, professionella attityd, värme och de fantastiska bilderna... finner inga ord. 
Mycket över förväntan..."

"FINNER INGA ORD..."

LOVE NOTES FROM PREVIOUS CLIENTS

Seher & Ekrem

Stadshuset är fantastiskt vackert, oavsett årstid - och väder.
Då det finns ett flertal platser under tak behöver ni aldrig oroa er för regn.

Er investering - paket & priser

STADSHUSPAKETET

BRÖLLOPSMÖTE
Det ingår ett planeringsmöte via telefon eller skype där vi tillsammans går igenom alla era önskemål. Jag vill veta allt om ert bröllop och lära känna er bättre.

90 MINUTER
Jag fotograferar er dag i 90 minuter. Detta paket passar till porträttfotografering, vigselceremoni samt efterföljande grupp- och familjebilder.

ca 80 BILDER
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er på ett vackert USB-minne i både färg och svartvitt så att ni kan återuppleva er stora dag om och om igen.

FINE ART PRINT
1 st exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper, 40x50cm 

7 500:-

ADD SOME MORE LOVE
+
LYXIGT ALBUM MED VACKERT LINNEOMSLAG 20 uppslag
Fotoalbum med linneomslag, storlek 30x30 cm 

12.900:-


BOKA NU

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

TACK!

JAG HÖR AV MIG INOM KORT!