BRÖLLOP I STOCKHOLMS STADSHUS

Ni har valt att ha ett litet och intimt bröllop på Stockholms stadshus med era allra närmaste. Eller är det kanske bara ni två med endast två vittnen? Oavsett hur ni väljer att göra så måste ju denna speciella dag förevigas!

Med känsla för storytelling, öga för detaljer och ett jordnära bildspråk dokumenterar jag ert bröllop på Stockholms stadshus. Jag älskar att fånga det genuina, det äkta. Jag vill föreviga ER och ER kärlek, precis så som den är.

att tänka på:

* Ha med er ID-kort
* Ha med er minst 2 vittnen. Jag har agerat vittne vid ett flertal tillfällen och ställer gärna upp om det skulle behövas :)

ETT STORT GRATTIS TILL ER!

DET NI BEHÖVER GÖRA ALLRA FÖRST FÖR ERT BRÖLLOP I STOCKHOLMS STADSHUS...

är att boka in er vigselceremoni - enklast är givetvis att göra det genom Stockholms stadshus egna hemsida för vigslar. Tänk på att Stockholms stadshus ibland kan vara uppbokad flera månader i förväg - i synnerlighet om ni funderar på att ha ert bröllop under sommaren. Därför gäller det verkligen att vara ute i god tid och prioritera att just bokningen blir klar allra först. Därefter är det hög tid att börja planera resten av dagen - och bland annat boka en bröllopsfotograf.

Jag fotar bröllop året runt på vackra Stockholms stadshus och känner till vartenda hörn och vrå. Det har lärt mig precis vilka vinklar och platser som fungerar bäst trots att det oftast är väldigt mycket folk som är i rörelse vid just stadshuset. Kika gärna på galleriet för att få en överblick på hur en porträttsession på 90 minuter kan se ut om ni väljer att boka "stadshuspaketet" hos mig. 

Då vigseln oftast tar ca 5 minuter brukar jag tipsa om att vi ses en timme innan för att ha porträttsessionen. Vi kan då i lugn och ro ta bilderna för att sedan bege oss till upp till vigselrummet tillsammans med eventuella gäster som anslutit. När vigseln sedan är avklarad är det ett ypperligt läge för er att ta grupp- eller familjebilder tillsammans med era nära och kära innan ni beger er vidare.


porträttbilder

Vigselceremoni

familjebilder

1

2

3

01

BOKA

Ni börjar med att skicka in er bokningsförfråga till mig. Om jag finns tillgänglig på ert datum så går vidare genom att antingen ses över en fika eller helt enkelt gå direkt till en bokning. När jag sedan skickat avtalet till er och bokningsavgiften på 50 % är inbetald har ni officiellt säkrat ert datum hos mig.

02

PLANERA

Alla brudpar förtjänar att få en magisk bröllopsdag och en helt fantastisk fotografisk upplevel- se. För att detta ska bli verklighet behöver jag lära känna er lite bättre innan den stora dagen, och träffas gärna över en fika eller ett telefon-/skypesamtal. På så vis kan jag skaffa mig en bättre bild över era önskemål innan vi går vidare i planeringen. När bröllopsdagen äntligen är här, kommer vi att känna oss trygga i varandras sällskap och därmed ha skapat de bästa förutsätt- ningarna för en avslappnad och naturlig fotografering.

03

SKAPA

Bröllopsbilder i all ära, men en fotografering är så mycket mer än så. Förutom magiska bilder, förtjänar ni också att få en fantastisk upplevelse. För det är just det er bröllopsdag är, en upplevelse från början till slut. Därför är mitt mål som bröllopsfotograf inte bara att föreviga era ovärderliga stunder, utan även att ge er en upplevelse ni kan se tillbaka till, och le åt.

ER UPPLEVELSE

JAG ÄR REDO ATT BOKA

"INNAN DIG HADE JAG FOTO-SKRÄCK, MEN DIN PERSONLIGHET, PROFESSIONELLA ATTITYD, VÄRME OCH DE FANTASTISKA BILDERNA... FINNER INGA ORD. MYCKET ÖVER FÖRVÄNTAN..."

SEHER & EKREM

ER INVESTERING

STADSHUSPAKETET

BRÖLLOPSMÖTE
Det ingår ett planeringsmöte eller ett skypemöte där vi tillsammans går igenom alla era önskemål. Jag vill veta allt om ert bröllop och lära känna er bättre.

90 MINUTER
Jag fotograferar er dag i 90 minuter. Detta paket passar till porträttfotografering, vigselceremoni samt efterföljande grupp- och familjebilder.

ca 70 BILDER
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er på ett vackert USB-minne i både färg och svartvitt så att ni kan återuppleva er stora dag om och om igen.

FINE ART PRINT
1 st exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper, 40x50cm 

6 500:-

MÖJLIGHET ATT KÖPA TILL:

LYXIGT ALBUM MED VACKERT LINNEOMSLAG 20 uppslag
Högsta kvalitet av fotoalbum med linneomslag, storlek 21x30 cm 
3500:-


BOKA NU

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

TACK!

JAG HÖR AV MIG INOM KORT!