Bröllop i Stockholms stadshus

Marzia photography

Föreviga er vigsel vid stadshuset

Ni har valt att ha ett intimt bröllop på Stockholms stadshus med era allra närmaste. Eller är det kanske bara ni med endast två vittnen? Oavsett hur ni väljer att göra så måste ju denna speciella dag förevigas!

Jag fotar bröllop året runt på vackra Stockholms stadshus och känner till vartenda hörn och vrå. Det har lärt mig precis vilka vinklar och platser som fungerar bäst trots att det oftast är väldigt mycket folk som är i rörelse vid just stadshuset. PAKET & PRISER

STOCKHOLMS STADSHUS STORSLAGNA OMGIVNINGAR GER GULDKANT PÅ ER
BRÖLLOPSDAG

* Ha med er ID-kort
* NI BEHÖVER 2 vittnen. Jag har agerat vittne vid ett flertal tillfällen och ställer gärna upp om det skulle behövas. Det gör även personalen vid stadshuset.

OBS! DESSA PAKET GÅR ej att boka lördagar JUNI-SEPTEMBER

Att tänka på:

Marzia heter jag...

Hej där!

Kärlek är enligt mig det absolut finaste som finns - och att få vara med och föreviga dagen då ni firar den lite extra är ren och skär magi. Vare sig ni väljer att rymma och vigas bara ni två eller om ni tar med alla era nära och kära så ska detta självklart förevigas!

Jag har fotat bröllop på Stockholms stadshus i flera år och alla säsonger och väder ni kan tänka er. Trots att det hunnit bli väl över 100 bröllop på denna magiska plats så fylls jag av samma lyckorus varje gång jag kliver in genom portarna till stadshusgården. 

Lär känna mig

På 60-90 minuter hinner vi med...

... porträttbilder, vigseln samt gruppbilder. Då vigseln oftast tar ca 3 minuter brukar jag tipsa om att vi ses en timme innan för att ha porträttsessionen. Vi kan då i lugn och ro ta bilderna för att sedan gå upp till vigselrummet tillsammans med eventuella gäster som anslutit. När vigseln sedan är avklarad är det ett perfekt läge för er att ta grupp- eller familjebilder tillsammans med era nära och kära innan ni beger er vidare för att fira er kärlek.

Stockholms stadshus är otroligt vacker och har massvis med vackra fotoplatser. Jag brukar räkna med att porträttfotograferingen tar ca 45 minuter så att vi i lugn och ro och strosa runt på de olika platserna.

Oftast är det mycket folk i rörelse då det är ett av Stockholms mest populära turistmål, men med rätt vinklar (och platser) kommer det att se ut som ni har hela stället för er själva.

En vigselceremoni går väldigt snabbt i stadshuset - ungefär 2-3 minuter.

Det enda praktiska ni behöver tänka på är att gå in och registrera er 15 minuter innan er vigseltid börjar. Givetvis måste ni ha med er giltig legitimation samt två vittnen. Jag har agerat vittne förut och hjälper gärna till om det skulle behövas. 

Oftast ansluter familj och vänner strax innan vigselceremonin och just därför passar det bra att spara gruppbilderna till sist.

Detta passar extra bra för de som har småbarn då de ofta inte orkar vara med ända från början.

SKICKA FÖRFRÅGAN

1. porträtt

2. vigsel

3. familjebilder

Hur går vi tillväga
för att boka?Steg 1: 

Steg 2:

Steg 3:

Vid bokning mailar jag över avtal + bokningsfaktura med 10 dagars förfallodatum (50% av den totala summan). När fakturan är inbetald är bokningen officiellt klar.
Slutfakturan med resten av summan skickas måndagen efter bröllopet med 10 dagars förfallodatum. Ni får även en sneak peek från bröllopsdagen inom en vecka efter bröllopet.

Skicka bokningsförfrågan

Välj ert bröllopspaket

Betala in bokningsavgiften

BRA ATT VETA:

SKICKA FÖRFRÅGAN

BOKNINGSPROCESSEN I 3 ENKLA STEG:

"Alltså vem är du? Du är magisk människa! Det här är de finaste bilderna jag sett, tack tack tack. Vi är så tacksamma och kommer att spara detta livet ut och vi är så nöjda och glada över att ha valt just dig som fotograf".

"DU ÄR MAGISK MÄNNISKA! DET HÄR ÄR DE FINASTE BILDERNA JAG SETT, TACK TACK TACK".

Love notes from previous clients

Laila & Selam

"Alltså wow! Är så himla glad att jag hittade dig! Tusen tack för det fina paketet vi hämtade ut och för alla fantastiska kort. Vi kunde inte bli mer nöjda och glada. Tusen tack för att du lyckades fånga vår dag på bild!"

"ALLTSÅ WOW! ÄR SÅ HIMLA GLAD ATT JAG HITTADE DIG"

Love notes from
previous clients

Sara & Philip

"Åh så fina Marzia!! Vi är supernöjda! Vi har mottagit paketet idag och vill tacka dig ännu en gång för din service och känsla för detaljer. Så fint verkligen"

"VILL TACKA DIG FÖR DIN SERVICE OCH KÄNSLA FÖR DETALJER..."

Love notes from previous clients

Ajna & Nermin

Stadshuset är fantastiskt vackert, oavsett årstid - och väder.
Då det finns ett flertal platser under tak behöver ni aldrig oroa er för regn.

Er investering - paket & priser

STADSHUSPAKETET

PLANERING
Det ingår planering via mail eller videomöte där vi går igenom era önskemål och lägger upp fotograferingen.

90 MINUTER
Jag fotograferar er dag i 90 minuter. Detta paket passar till porträttfotografering, vigselceremoni samt efterföljande grupp- och familjebilder.

ca 80-100 BILDER
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er via ett onlinegalleri i både färg och svartvitt så att ni kan återuppleva er stora dag om och om igen.

FINE ART PRINT
1 st exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper, 40x50cm 

8900:-

STADSHUSPAKETET

DELUXE

STANDARD

PLANERING
Det ingår planering via mail eller videomöte där vi går igenom era önskemål och lägger upp fotograferingen.

60 MINUTER
Jag fotograferar er dag i 60 minuter. Detta paket passar till porträttfotografering och vigselceremoni.

ca 50-60 BILDER
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er via ett onlinegalleri i både färg och svartvitt så att ni kan återuppleva er stora dag om och om igen.

FINE ART PRINT
1 st exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper, 40x50cm 

7 500:-
STADSHUSPAKETET

30 MINUTER
Jag fotograferar er i 30 minuter. Detta paket passar endast till brudparet som önskar en porträttfotografering utomhus vid Stockholms stadshus. Om ni önskar att få er vigselceremoni förevigad samt bilder inomhus så rekommenderar jag att ni bokar något av de ovanstående paketen.

ca 30-50 BILDER
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er via ett onlinegalleri i både färg och svartvitt.
 

5500:-

MINI

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Nu bokas bröllop 2024 & 2025! Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom 24 timmar.


SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Detta paket är vi intresserade av

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

är du redo att ta nästa steg?

Vigseltid

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN