Desibröllop innebär oftast stora bröllopslokaler, ett par hundra gäster (du MÅSTE ju bjuda din kusins systers fasters barn) och inkludera så få personliga detaljer som möjligt. Ytterligare ett copy-paste-bröllop men andra ord (suck!).

Men vet du vad? Det går att skippa de stora bröllopslokalerna, det går att skala av gästlistan på ett par hundra personer och till och med satsa på en utomhusvigsel om du så känner för det. Say what?!

Yes, du läste rätt. Det är hög tid att göra om dessa traditioner och göra “våra” bröllop mer personliga. Håller du inte med?

"MARZIA VAD ÄR DU FÖR EN JÄKLA FOTOGRAF?! Herregud vilka bilder! Vi är helt mållösa. Du har verkligen fångat varenda litet ögonblick på ett så naturligt och vackert sätt. VI KAN INTE TACKA DIG NOG. Vi sitter här hemma och gråter i soffan. Helt fantastiskt att få ha med dig på denna resan. Vi hade inte kunna önska oss någon bättre och kommer att rekommendera dig till alla vi känner. Inte bara en fantastisk fotograf är du - du är också en så otroligt fin och varm människa"

- EMILIA & MARCUS

du förtjänar den bröllopsdag du                drömmer om

Love note

egentligen

Är jag er bröllopsfotograf?

Aunty-hanterare deluxe

En jävel på traditioner

People-handler

Jag är en jävel på att hantera aunties (lita på mig, jag har ju själv en jäkla massa). Jag har en dessutom lyckats bemästra konsten att (på ett respektfullt vis) få de att lyssna på mig (say what?!). True story.


Jag kan det här med desi-traditioner. Vare sig ni har ett bengaliskt, indiskt eller pakistanskt bröllop - I got you. Som desi vet jag hur jag ska prata/hantera din släkt samt vilken respekt jag bör visa.

Jag har fotat väl över 100 bröllop med allt från 2-500 gäster. Jag vet hur det funkar med båda stora och små bröllop och är (om jag får säga det själv) rätt så grym på att sätta brudparet i fokus på deras stora dag.

Hej där!

Marzia heter jag

Storytime,

Jag drömde om ett rustikt herrgårdsbröllop med drygt 80 gäster (endast nära och kära). Det skulle vara blommor i stora lass, utomhusvigsel, satsig dekor, fantastiskt god mat, en helt galet bra bröllopsfotograf - och såklart mitt livs stora kärlek.

Jag fick mitt livs stora kärlek. Men bröllopet.... nja, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vi åkte ner till Bangladesh och körde ett 4 dagar långt bröllop med väl över 600 gäster på bröllopsdagen. Min bröllopsfotograf lät mig inte ens äta mat och vi tog Bollywood-stageade bilder som jag än idag har svårt att titta på utan att *cringea*.
Jag föll för trycket att ha ett traditionellt bengaliskt bröllop (i Bangladesh dessutom) och kan än idag känna ånger över att jag inte stod på mig när det kom till att planera min stora dag.

Så därför vill jag säga följande till dig som drömmer om ett annorlunda desibröllop:

GO FOR IT! Välj din gästlista med stor omsorg. Lägg lika mycket kärlek på de som ska närvara på din stora dag som du lägger på din bröllops-lehenga. Ett mindre antal gäster innebär att du kan välja bland fler (läs finare) bröllopslokaler. Det innebär även att du kan planera en mer personlig bröllopsdag med fokus på dig och din partner (och inte på att ta en miljon familjebilder som du ändå inte kommer att titta på).


LÄR KÄNNA MIG

Du förtjänar den bröllopsdag du egentligen drömmer om

-KÄRLEKEN
-KÄNSLAN
-DETALJERNA

BRÖLLOPSFOTOGRAF MARZIA PHOTOGRAPHY

Utvalda kärlekshistorier

Förlovning, 
Ulriksdals slott - Stockholm
Bipasha & Adib

Svensk/indiskt bröllop, 
Grand hotel Saltsjöbaden, Stockholm
Brinda & Tobias

Bengaliskt bröllop,
Ulriksdals slott - Stockholm
Tasmiah & Adnan

Bengaliskt bröllop, 
Ulriksdals slott - Stockholm
Bipasha & Adib

Bengaliskt bröllop, 
Stockholms stadshus - Stockholm
Nafisa & Måns

Pakistanskt bröllop, 
Ulriksdals slott - Stockholm
Tayyibah & Shoaib

Svensk/bengaliskt bröllop, 
Ulriksdals slott - Stockholm
Nazifa & Jesper

Svensk/indiskt bröllop, 
Ulriksdals slott - Stockholm
Bonoshree & Adrian

Bengalisk gaye holud, 
Farsta gård - Stockholm
Bipasha & Adib

Parfotografering
Bergianska trädgården - Stockholm
Bipasha & Adib

Hur går vi tillväga
för att boka?

Efter över 100 fotade bröllop har jag samlat på mig så mycket värdefull information att jag nu skapat en exklusiv bröllopsguide på 100+ sidor fullproppad med tips och inspiration för att ni ska få ut de bästa bilderna från er bröllopsdag. Den ingår i samtliga paket och är en del av välkomstpaketet när ni bokar mig som er bröllopsfotograf. 

Hur bokar vi dig?

Steg 1: 

Steg 2:

Steg 3:

Vid bokning mailar jag över avtal + bokningsfaktura med tio dagars förfallodatum (50% av den totala summan). När fakturan är betald är datumet säkrat ert och ni får hem ett lyxigt välkomstpaket med lite smått och gott från mig.

Slutfakturan med resten av summan skickas måndagen efter bröllopet med tio dagars förfallodatum. Ni får även en sneak peek från bröllopsdagen inom en vecka efter bröllopet.

Skicka bokningsförfrågan

Välj ert bröllopspaket

Betala in bokningsavgiften

BRA ATT VETA:

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Nu bokas bröllop 2024 & 2025! Kontakta mig via formuläret nedan för prisuppgifter så hör jag av mig inom 24 timmar.


SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

let's make it official!

Vi är intresserade av följande bröllopspaket

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN

Senaste nytt

på bloggen