INDISKT bröllop - Grand hotel saltsjöbaden
stockholm

BRINDA & TOBIAS

Under sensommaren fick jag äran att återvända till ståtliga Grand Hotel i Saltsjöbaden i Stockholm för ett bröllop - ganska exakt två år efter "mitt" första bröllop där. Denna gången var det för Brinda och Tobias svensk/indiska bröllop. Precis som de flesta bröllop med indiska inslag så bjöds det på färgsprakande kreationer, dans, glädje och en helt makalös utomhusvigsel.

Förberedelserna skedde på ett av Grand Hotel Saltsjöbadens fina sviter på de övre våningarna med utsikt över vattnet på baksidan. Därefter var det dags för "first look", ett nervöst och lyckligt sådant. Vi tog porträttbilderna medan gästerna sakta men säkert anlände till hotellet inför vigseln.

En indisk vigselceremoni innehåller många delar och håller på i drygt en timme - denna skulle hållas på baksidan av Grand Hotel Saltsjöbaden där det hade ordnats en helt fantastiskt ceremoniplats, inramat av blommor och en maffig utsikt. Precis innan brudparet skulle stega ut för vigselceremonin så öppnade himmeln sig och regnet dundrade ner. Inte kort därefter hade regnovädret hunnit passera och lagom till att vigseln närmare sig slutskedet så var det helt plötsligt strålande sol.

Efter mingel och tårtskärning i det fina vädret så var det dags att bege sig in i Grand Hotel Saltsjöbadens helt MAGISKA middagssal där en fantastisk trerättersmiddag skulle serveras. Många tal, mycket känslor och en massa minnesvärda stunder senare så var det dags för uppträdanden som brudparets familjemedlemmar hade förberett. Det övergick sedan till dans och festligheter som förmodligen fortsatte till långt efter att jag hade kommit hem.

Tusen tack för en helt fantastisk upplevelse, för att ni fick mig att känna mig som en del av er familj och för att jag återigen fick fota bröllop på fantastiska Grand Hotel Saltsjöbaden.