PROVFOTOGRAFERING &
ENGAGEMENT SHOOT

en provfotografering ingår i alla mina bröllopspaket - och här får ni läsa lite mer om varför detta moment är så viktigt inför bröllopsdagen

JAG VILL LÄRA KÄNNA ER

Att få vara en del av er historia och dokumentera kärleken är en ära - och jag älskar verkligen att göra det jag gör!

Men jag vill vara mer än bara "tjejen bakom kameran" för er - jag vill investera i er, att lära känna er och bli en vän. Jag vill vara en stöttepelare längs vägen och en trygghet på bröllopsdagen. Just därför har jag valt att inkludera en provfotografering i mina bröllopspaket.

Varför ha en provfotografering innan bröllopet?

1

jag vill lära känna er

Vi får en ärlig chans att pratas vid, att verkligen få lära känna varandra innan det är dags för den stora dagen. Jag vill höra allt om hur ni träffades, om vem som tog det första steget, vad ni tycker om lite extra mycket hos varandra - och givetvis era visioner gällande bröllopet. När vi sedan ses på bröllopsdagen vill jag ge er en stor kram och ha världens bästa dag med er.

2

ni kommer att bli proffs

Att stå framför kameran kan kännas nervöst, och tro mig - ni är inte ensamma om att känna på det viset. Efter vår provfotografering kommer ni att fullkomligt längta till er bröllopsdag. Jag vill att fotograferingen ska kännas SÅ. JÄKLA. KUL!
Alla par är olika och genom att träffas och ha en provfotografering innan bröllopsdagen så vet jag precis vad ni behöver när den stora dagen är kommen.

3

tiden ni är förlovade är speciell

Tiden ni är förlovade är speciell - och passerar alldeles för fort. Låt oss därför föreviga denna tid i ert liv med bilder ni kommer att se tillbaka på med glädje. Vare sig ni väljer att fotas på en plats som är speciell för er eller vill ha min hjälp att hitta något så kommer ni att få underbara minnen - och pussas och kramas mer än någonsin ;)

Jo, därför att...

"Tack snälla för en avslappnad och väldigt rolig fotografering. Nu har vi kollat på bilderna och dem är heeelt otroliga! WOW vilket ljus, vilka vinklar, ja allt! Det var synd att du inte fick sitta med oss och höra våra reaktioner allt eftersom vi bläddrade igenom dem"

STINA & MARKUS

känner ni er exalterade? Låt oss hänga!

BOKA NU

SKICKA

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan, mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

TACK!

JAG HÖR AV MIG INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom nyttiga tips och råd även en massa fin inspiration :)

Ta mig till bloggen