provfotografering / engagement session

...INGÅR I ALLA MINA BRÖLLOPSPAKET - OCH just därför är DETTA MOMENT SÅ VIKTIGT INFÖR BRÖLLOPSDAGEN...

...för att...

jag vill lära känna er!

OM MIG

KONTAKT

Att få vara en del av er historia och dokumentera kärleken är en ära - och jag älskar verkligen att göra det jag gör!

Men jag vill vara mer än en bröllopsfotograf eller "tjejen bakom kameran" för er - jag vill investera i er, lära känna er och bli en vän. Jag vill vara en stöttepelare längs vägen och en trygghet på bröllopsdagen. Just därför har jag valt att inkludera en provfotografering i mina bröllopspaket - så att vi får lära känna varandra.

Varför är det viktigt med en provfotografering innan bröllopet?

01

jag vill lära känna er

Vi får en ärlig chans att pratas vid, att verkligen få lära känna varandra innan det är dags för den stora dagen. Jag vill höra allt om hur ni träffades, om vem som tog det första steget, vad ni tycker om lite extra mycket hos varandra - och givetvis era visioner gällande bröllopet. När vi sedan ses på bröllopsdagen vill jag ge er en stor kram och ha världens bästa dag med er.

02

ni kommer att bli proffs

Att stå framför kameran kan kännas nervöst, och tro mig - ni är inte ensamma om att känna på det viset. Efter vår provfotografering kommer ni att fullkomligt längta till er bröllopsdag. Jag vill att fotograferingen ska kännas SÅ. JÄKLA. KUL!
Alla par är olika och genom att träffas och ha en provfotografering innan bröllopsdagen så vet jag precis vad ni behöver när den stora dagen är kommen.

03

tiden ni är förlovade är speciell

Tiden ni är förlovade är speciell - och passerar alldeles för fort. Låt oss därför föreviga denna tid i ert liv med bilder ni kommer att se tillbaka på med glädje. Vare sig ni väljer att fotas på en plats som är speciell för er eller vill ha min hjälp att hitta något så kommer ni att få underbara minnen - och pussas och kramas mer än någonsin ;)

Jo, därför att...

En mysig stund med din älskade - och SÅ lovar JAG att ni kommer att kramas och pussas mer än någonsin.

"Men Marzia... Jag dör!!! Vilka otroligt fina bilder, grät glädjetårar när jag såg dom!! Tack snälla för en helt underbar upplevelse och för bilder som vi kommer att njuta av resten av våra liv. Alltså jag är så lycklig. Tack, tack, tack och tack igen"

"MEN MARZIA... JAG DÖR!!! VILKA OTROLIGT FINA BILDER, GRÄT GLÄDJETÅRAR NÄR JAG SÅG DOM!!"

Love notes from previous clients

Alexandra & Christopher

"Tack snälla för en avslappnad och väldigt rolig fotografering. Nu har vi kollat på bilderna och dem är heeelt otroliga! Wow vilket ljus, vilka vinklar, ja allt! Det var synd att du inte fick sitta med oss och höra våra reaktioner allt eftersom vi bläddrade igenom dem."

"DET VAR SYND ATT DU INTE FICK SITTA MED OSS OCH HÖRA VÅRA REAKTIONER"

Love notes from
previous clients

Stina & Markus

"Vi är så tacksamma att det var just du som fotade vår dag".

"VI ÄR SÅ TACKSAMMA ATT DET VAR JUST DU SOM FOTADE VÅR DAG"

Love notes from previous clients

Gabriella & Pontus

Känner ni er exalterade? Låt oss hänga!

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.


BOKA NU

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN