SOMMARBRÖLLOP
KRISTINEHOVS MALMGÅRD - STOCKHOLM

REBECCA & VINCENT

Jag träffade Rebecca och Vincent för första gången över sushi på mitt favoritställe, Esuki. Där berättade de allt om sitt kommande bröllop på vackra Kristinehovs Malmgård. Jag längtade redan då lite extra till detta bröllop då Rebecca råkar vara syster till min brors sambo.

Bröllopsdagen började med förberedelser hemma hos Vincents mamma på Söder som bor på gångavstånd till Högalidskyrkan där vigseln skulle ske. Brud och brudgum fick dock inte se varandra då first look skulle ske vid altaret. När alla var klara och Rebecca stod i sin apsnygga bröllops-jumpsuit med tillhörande avtagbar kjol så promenerade vi alla tillsammans till kyrkan.

Efter en intim och känsloladdad vigsel på Högalidskyrkan stannade jag och brudparet kvar för en porträttfotograferingen innan vi promenerade vidare till Kristinehovs Malmgård för mingel och bröllopsmiddag. En sak jag verkligen älskade med denna dag var att man i princip kunde promenera överallt. En annan sak jag verkligen älskade med denna dag och detta bröllop på just Kristinehovs Malmgård var att det fanns hönor och kycklingar överallt på gården (älskar!!!).

Bröllop hade massvis med personliga inslag som gjorde det så speciellt. Maten hade brudpar med familj lagat alldeles själva (hur gott som helst!), en trubadur hade bokats som uppträdde med både sång och visor och så bjöds det på en duett av brudparet med en låt som Vincent själv hade skrivit - om det fälldes tårar?! Vad tror ni?!

Tusen tack för att ni valde mig att föreviga ert fantastiska bröllop på Kristinehovs Malmgård - jag önskar er all lycka!