Bröllop & Gravidfotograf
med en förkärlek för varma toner & den bohemiska stilen 

Blommor i lass - gärna i håret, spets, vackra skira tyger, drömfångare och att få gå barfota lite oftare...

Om du älskar boho-chic har du hittat helt rätt. Mitt hjärta bultar lite extra för bröllop där du har blommor i håret, valt en plats ute i det fria för en intim utomhusvigsel och inte tvekar att dra av skorna för att ta vackra porträttbilder i solnedgången med den känslan av frihet som är helt ovärderlig.

LÄS MER om MIG >

For the love of lace
&
wild flower bouquets...

Flätor, utsläppt och mjukt vågigt, hårsmycken, blomsterkransar eller blommor i håret? Alternativen när man ska välja sin bröllopsfrisyr är många. 

I denna artikel har jag samlat ett gäng bilder från mina tidigare brudar som valt att ha blommor i sina uppsättningar eller gått "all in" med blomsterkransar.SÖKER DU INSPIRATION TILL DITT BRÖLLOP?

Bröllopsfrisyrer

LÄS MER

Vilda och spretiga, pastelliga och romantiska eller någonting helt unikt och personligt?

Jag har haft turen att se en hel del vackra brudbuketter under mina år som bröllopsfotograf. I denna artikel hittar du tio av mina favoritbuketter.

Hitta din drömbukett

LÄS MER

Passa på att sätta er personliga prägel i middagslokalen. Snittblommmor i vackra små glasvaser, levande ljus i antika ljuslyktor, roliga handgjorda skyltar, vackra platskort och kanske till och med en egengjord trävägg där ni hänger upp munkar som gästerna kan ta sig för av under kvällen. 


Bordsdukning/
middagsdekorationer

LÄS MER

Att gifta sig under bar himmel, ute i naturen och tillsammans med era nära och kära är en alldeles speciell känsla. Här har ni även ett tillfälle att göra vigselplatsen unik genom att lägga er personliga prägel på den. Båge, blommor, lyktor eller något helt annat?


Utomhusvigsel

LÄS MER

Tårta & desserter

Hur ser drömtårtan ut? Möjligheterna är nästintill oändliga och egentligen är det bara fantasin som sätter stopp. Funderar ni kanske på att skippa tårtan helt och hållet och istället satsa på små individuella bakelser eller möjligen en kombination av de båda?

LÄS MER

GRAVIDFOTOGRAFERING 

i bohemisk stil

Vill du sätta en bohemiskt touch på din gravidfotografering? Blomstertoppar, blomsterkransar, buketter eller en massa tända ljus och mysiga lyktor? Här finner du massvis med inspiration för att göra just din gravidfotografering unik.


LÄS MER

FÅ NYHETSBREV

stay up to date...

Thanks, You'll be added to our newsletter