BRÖLLOP I ITALIEN

Marzia photography

celebrate

Let's           
your love

So you've found your lobster?

Att boka en bröllopsfotograf från Sverige som åker iväg med er för att föreviga ert bröllop är inte bara ett smart val - utan även ett praktiskt sådant.

Vi talar samma språk, betalningen sker precis som vilken annan räkning som helst och ni slipper försöka er på att kommunicera på ett språk ni förmodligen inte kan tala. Dessutom åker bilderna tillbaka med hem till Sverige igen.

BOKA NU

vilket äventyr ni har framför er! INte nog med att ni ska gifta er

Ni har valt att göra det i magiska Italien!

Hej där!

Marzia heter jag

Låt mig berätta en sak. Jag ÄLSKAR bröllop. Älskar! För mig är kärlek det finaste som finns och att få resa Sverige och världen runt för att föreviga det är inget mindre än en ära. Efter över 100 fotade bröllop så har jag varit med om det mesta - allt från utomhusvigsel på taket på ett konstgalleri, elopements med bara mig och brudparet, storslagna firanden på både slott och herrgårdar - och till och i en rustik herrgård ute på den Toscanska landsbygden. 

Ja, listan är lång. Men för varje bröllop har jag lärt mig något nytt och det gör att jag sitter på en jäkla massa kunskap. Jag vet hur ni ska tänka kring planering och körschema för dagen, jag vet hur och vart på kavajen corsagen ska sitta (har hjälpt förvånansvärt många brudgummar med just detta, haha!) och i min kameraväska hittar ni förutom min utrustning även ett sykit, extra powerbars till er båda, plåster, säkerhetsnålar, alvedon, servetter och allt annat ni kan tänkas behöva, men förhoppningsvis inte behöver. 

Jag verkligen älskar det jag gör och kommer att göra mitt yttersta för att föreviga er dag på allra bästa sätt. För mig handlar det inte bara om att ge er fina bilder att titta tillbaka på, utan även en fin upplevelse så att jag känns mer som en vän på bröllopsdagen än en främling med en kamera.


OM MARZIA

JAG VILL BOKA!

Låt mig hjälpa er att minnas er favoritdag!

"Men Marzia, jag dör!!! Vilka otroligt fina bilder. Jag grät glädjetårar när jag såg dom! Tack snälla för en helt underbar upplevelse och för bilder som vi kommer att njuta av resten av våra liv. Alltså, jag är SÅ lycklig, tack tack tack och tack igen."


- ALEXANDRA & CHRISTOPHER

Love note

DET ÄR NÅGOT MAGISKT MED ETT BRÖLLOP I ITALIEN. BARA NI OCH ERA ALLRA NÄRMASTE, TILLSAMMANS.
SOL, GOD MAT OCH VARMA SOMMARKVÄLLAR
- KAN DET BLI BÄTTRE?

Er investering

DESTINATION
WEDDING

BRÖLLOPSMÖTE

PROVFOTOGRAFERING
Sker i Stockholmsområdet innan bröllopet.

Ca 60 BILDER/TIMMEN
Högupplösta och redigerade bilder levereras till er på ett vackert USB-minne i både färg och svartvitt

RESA & BOENDE
Ingår i samtliga paket

FINE ART PRINTS & ALBUM
Exklusiva fine art printar i tjockt och lyxigt papper
Album i linneomslag i storlek 30x30 cm Från 34.900 :-

SKICKA FÖRFRÅGAN

PS. Glöm inte kika i din skräppost ett par dagar efter din förfrågan då mitt svar kan ha hamnat där. Du är också välkommen att kontakta mig på info@marziaphotography.com

Har ni frågor, vill boka en fotografering eller bara käka sushi med mig? Kontakta mig via formuläret nedan så hör jag av mig inom kort.


SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi heter

E-mail

Telefonnr

Plats

Datum

Vi hittade dig på

Berätta allt om era planer!!

SKICKA

TACK!

JAG ÅTERKOMMER INOM KORT!

Under tiden får ni gärna kika på bloggen. Där hittar ni förutom grymma tips och råd även en massa fin inspiration :)

BLOGGEN