Gravidfotografering med färska blommor

 1. Alexandra Pakh

  November 13th, 2018 at 8:30 am

  Hej! Jag och min sambo är gravida i v.24 just nu och vi är intresserade av gravidfotografering. Vilken gravid vecka är bäst att fotas i? Hur arbetar du? Finns kläder att låna? Kan vi få hjälp med förslag på platser att fotas på? Jag har rätt dålig fantasi men skulle vara kul med fina bilder att titta tillbaka på. Vad kostar det och vad ingår?
  Med vänlig hälsning Alexandra Pakh

 2. Marzia Sarwar

  November 13th, 2018 at 8:38 am

  Hej Alexandra! Jag brukar rekommendera att man fotas mellan vecka 27-35 då magen hunnit växa till sig, men innan den börjar sjunka så som det gör mot slutet av graviditeten. Det finns ca 40 olika klänningar/kjolar/toppar att låna och jag hjälper jättegärna till med att hitta platser. Jag har två olika paket och du hittar all info och både pris och det som ingår i de båda paketen på http://www.marziaphotography.com/gravid. Jag mailar dig med detta svar så att det kommer fram till dig (kika gärna i skräpkorgen om du inte hittar det i inkorgen 🙂

  Med vänliga hälsningar,
  Marzia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *